Colegiul Economic "Ion Ghica"

Târgovişte – 470619

27 Noiembrie

Colegiul Economic „Ion Ghica” a găzduit vineri, 27 noiembrie 2009, o dezbatere globală în seria de dezbateri organizate de The People Speak şi Fundatia Organizaţiei Naţiunilor Unite. Acestea îşi propun să ofere elevilor de liceu din întreaga lume o provocare de a gândi critic asupra unui subiect de interes mondial.

Dezbaterea a avut loc pe baza planului strategic de reducere semnificativă a sărăciei faţă de schimbările climatice, plan propus de echipa formata din elevii: Ionela Fluturasi  si Teodor Dumitrescu. Negatorii, Andreea Anica şi Iulia Barbu au adus numeroase argumente pentru a sustine faptul ca cele doua probleme in dezbatere sunt egale valoric si nu pot fi prioritizate. La finalul dezbaterii  elevii participanti au votat pentru a decide echipa câştigătoare.

Evenimentul, sponsorizat de către conducerea şcolii, a primit  în acelaşi timp susţinerea şi atenţia comunităţii locale, inclusiv mass-media locale.

The people speak – organizatie internationala care educă tinerii cu privire la aspectele globale ce afecteaza viitorul lor. Tinerii sunt gata să ia în serios cele mai importante provocări şi oportunităţi cu care naţiunea lor şi lumea se confrunta. Asumand angajamentul de a reduce sărăcia, de a imbunatati sănătatea la nivel mondial,  TPS si alte organizatii inspira generaţiile tinere de a avea o atitudine pozitivă în lumea în schimbare. Mai multe informaţii: www.ThePeopleSpeak.org

ESSAY #1

ESSAY #2

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la Decembrie 1, 2009 de în Campanii, Competiții, PROIECTE.
%d blogeri au apreciat asta: