Colegiul Economic "Ion Ghica"

Târgovişte – 470619

Elevii bucătari colaborează cu universitarii

Miercuri, 1 septembrie 2010 10:38

    Restaurantul-scoala Junior, inaugurat anul acesta la Colegiul Economic “Ion Ghica” din Targoviste, cu scopul de a se obtine fonduri suplimentare pentru liceu, a functionat si pe perioada vacantei, in luna august fiind, insa, inchis pentru igienizare. Suzana Ilie, directorul colegiului, ne-a declarat ca restaurantul nu a dus lipsa de clienti nici in vacanta, dar ca, din cauza actualei situatii economice, este posibil ca preturile restaurantului Junior, de altfel, preturi competitive pe piata targovisteana, sa creasca usor. Pretul unui meniu servit la pranz era, pana acum, de 8 lei, iar al unei comenzi pentru acasa, 11 lei, mancarea fiind gatita si cu ajutorul elevilor liceului care fac, astfel, practica. “Nu cred ca vom mai putea sa ramanem la 8 lei pentru ca e foarte putin. ~n situatia actuala, de criza, ne facem probleme in mod real pentru ca nu stim in ce masura elevii, profesorii sau alte persoane din afara scolii isi vor mai permite sa serveasca masa la pranz”, a adaugat Suzana Ilie. De curand, insa, reprezentantii colegiului au incheiat un contract cu Universitatea “Valahia” din Targoviste prin care toate gustarile oferite dupa desfasurarea diferitelor conferinte sau evenimente din cadrul universitatii sa fie servite la restaurantul Junior.

Lavinia Oprescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Information

This entry was posted on Septembrie 1, 2010 by in Formare profesională.
%d blogeri au apreciat asta: