Colegiul Economic "Ion Ghica"

Târgovişte – 470619

Activități în cadrul proiectului POSDRU/162/2.2/S/139573 “Dreptul la o a doua șansă în educaţie”

Activități desfășurate de prof Mihaela Timofte – prof. Școala Altfel în cadrul proiectului: POSDRU/162/2.2/S/139573 “Dreptul la o a doua șansă în educaţie”

Acest video prezintă fotografii de la activitatea intitulată Vizită la Turnul Chindiei. Unul dintre principalele obiective ale activității a fost acela de a socializa, de a ne cunoaște mai bine într-un mediu mai puțin formal. Elevii participanți la activitate au avut parte și de un scurt istoric al Cetății Domnești în limba engleză. La activitate au participat elevii din grupa numită The Winners: Badea Viorel, Macavei Vlad, Neacșu Octavian, Oancea Romică, Oprea Sebastian și Teodorescu Iuliana, însoțiți de prof. ”Școala Altfel” Timofte Mihaela. Rezultatele activității au fost cele așteptate: elevii au socializat, s-au distrat și au aflat și lucruri noi, mai ales că, din păcate, pentru unii dintre ei era prima dată când vizitau cetatea.

Acest video intitulat Let`s know each other better! cuprinde scurte prezentări ale câtorva elevi din grupa numită The Winners făcute în cadrul activității Tell me about yourself. Întrucât de ceva vreme discutăm despre profesii, pasiuni, rutina zilnică și planuri de viitor le-am lansat elevilor cu care lucrez o provocare: să înregistreze un scurt video de prezentare în limba engleză. Elevii care au răspuns provocării, având curajul să înregistreze o scurtă prezentare în limba engleză, au fost Badea Viorel, Oprea Sebastian, Teodorescu Iuliana și Oancea Romică. Obiectivul principal al acestei activități a fost acela de a–i determina pe elevi să capete încredere în a se exprima în limba engleză, în primul rând, și abia apoi acela de a exersa vocabularul învățat până la acest moment. Rezultatul a fost cel așteptat. Parte din elevi au răspuns provocării cu încredere, nefiindu-le teamă că nu se vor exprima tocmai corect, acesta fiind primul pas. Sperăm ca până la sfârșitul proiectului elevii să își îmbunătățească pronunția și să capete mai multă încredere în ei atunci când se exprimă într-o limbă străină și să răspundă cu toții unei provocări similare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

informatie

Această înregistrare a fost postată la iulie 23, 2015 de în POSDRU 139573 ”DREPTUL LA O A DOUA ȘANSĂ ÎN EDUCAȚIE”, PROIECTE.
%d blogeri au apreciat asta: