Colegiul Economic "Ion Ghica"

Târgovişte – 470619

TESTIMONIAL al elevei ROTARU ALEXANDRA – angajată a FE GOLD PALACE SRL

logo PROIECT ROXANA

Titlul proiectului: „Invață cu noi să devii antreprenor!”

Contract nr: POSDRU/175/2.1/S/149602

Beneficiar: Asociația Euro Brăila

 

TESTIMONIAL

al elevei ROTARU ALEXANDRA – angajată a FE GOLD PALACE SRL

 

rotaru

În urma cu câteva luni am început să-mi desfășor activitatea în cadrul proiectului “Învaţă cu noi să devii antreprenor!” în cadrul unei noi firme de exerciţiu, “Gold Palace”, cu obiect de activitate “ Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare”. Postul pe care îl ocup în cadrul acesteia este cel de specialist marketing.

Activităţile pe care le-am desfaşurat: completarea CV-ului, a scrisorii de intenție, a contractului de muncă şi realizarea fişei postului, m-au ajutat să mă familiarizez cu documentele necesare angajării în cadrul unui nou loc de muncă. Am lucrat la planul de afacere pentru înfiinţarea firmei. Acesta a fost puţin dificil însă, cu suportul coordonatorului firmei de exercițiu, am reuşit, împreună cu echipa mea, să înţelegem noţiunile noi şi să definitivăm un plan de afacere complet.

Cel mai mult mi-au placut activităţile care au presupus dezvoltarea creativității: realizarea siglei, a motto-ului, a cărţilor de vizită, a site-ului şi a ofertei firmei. Vizita facută la sediul firmei reale SC RESALCOM SA (“Hotel King”) m-a ajutat să înţeleg cum se desfaşoară activitatea în cadrul unui hotel şi să realizez o ofertă care să includă servicii şi preţuri accesibile tuturor tipurilor de clienţi.

Mă bucur că pot să iau parte la acest proiect, deoarece consider că reprezintă o bună pregatire pentru obiectivele pe care vreau sa le îndeplinesc pe viitor. Aştept cu nerăbdare să particip la activităţile care vor urma în cadrul proiectului “Învaţă cu noi să devii antreprenor!”, pentru ca sunt dornică sa învăţ lucruri noi şi să descopăr cum funcţionează o firmă de succes.

 

Rotaru Alexandra Georgiana

Colegiul Economic “Ion Ghica” Târgovişte

 

 

 

Testimonial realizat sub îndrumarea CFE,

Manea Ana-Maria

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

informatie

Această înregistrare a fost postată la august 20, 2015 de în Noutăți, POSDRU/175/2.1/S/149602 - “Învață cu noi să devii antreprenor!”.
%d blogeri au apreciat asta: