Colegiul Economic "Ion Ghica"

Târgovişte – 470619

“Young people in Education and Studies working in Europe” – prima reuniune de proiect, 29.11 – 5.12.2015, Wolfsberg, Austria

Screen Shot 2015-12-06 at 17.00.43

            Prima reuniune de proiect s-a desfășurat în perioada 29.11 – 5.12. 2015, la Wolfsberg, Austria; reuniune la care au participat 7 mobilități: 3 cadre didactice și 4 elevi. Pe baza profilelor personale elevii, în corespondență cu omologii din Austria, au stabilit legături cu familiile gazdă. Conform agendei, transmise de HLW Wolfsberg – Austria, pe lângă activitățile desfășurate în școală (participare la activități curriculare și extracurriculare) s-au prezentat aspecte legate de piața muncii și sistemul de învățământ cu particularitățile specifice în Austria; s-au vizita agenți economici din domeniul turismului (Hotel Mercure – Gratz), fabrica de hârtie și ambalaje (Mondi Pulp & Paper), instalații industriale (Concernul Kresta) cu scopul identificării cerințelor angajatorilor vis a vis de competențele absolvenților din învățământul preuniversitar.

            Pentru relaționare, colaborare și feed – back, s-au utilizat metode moderne precum:             „cafeneaua” și acordare feed-back pe bază de întrebări structurate. Elevii au participat la ore             de curs precum: religia, limba germană, matematica, muzica, artele și gastronomia. Folosind            Analiza SWOT s-au identificat similitudini între cele 6 sisteme de îmvățământ și      modalitățile de predare și evaluare. Elevii au fost implicați în evaluarea tuturor activităților      desfășurate, au analizat piața muncii din Austria și cerințele angajatorilor pentru o mai        bună inserție la absolvire.

Screen Shot 2015-12-06 at 17.01.04

 

Coordonator proiect

Georgescu Roxana

rox40rox@yahoo.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

informatie

Această înregistrare a fost postată la decembrie 6, 2015 de în PROIECTE, YES EUROPE - Erasmus+.
%d blogeri au apreciat asta: