Colegiul Economic "Ion Ghica"

Târgovişte – 470619

“ÎNVAȚĂ CU NOI SĂ DEVII ANTREPRENOR”! – la ora bilanțului

 

Screen Shot 2015-12-11 at 11.49.48

            Astăzi, 7.12.2015, la Hotel Nova, str. Arsenalului, nr.14, Târgoviște, a avut loc Conferința finală a proiectului POSDRU/175/2.1/S/149602, cu titlul “Învața cu noi să devii antreprenor!”. Au participat reprezentanți ai mass media, membrii din echipa de management și de implementare, elevi din grupul țintă, reprezentanți ai agenților economici, firme partener pentru firmele de exercițiu nou înființate din proiect, alți invitați.

            Cuvântul de deschidere i-a aparținut managerului de proiect, Dan Mircea Cristian, care a prezentat rezultatele obținute în cadrul celor 10 luni de implementare. D-na director, prof.dr.Ilie Suzana Camelia, director al Colegiului Economic “Ion Ghica”, Târgoviște, a felicitat întreaga echipă pentru rezultatele obținute și a prezentat un scurt istoric al introducerii metodei “firma de exercițiu” în România. Reprezentanți ai agenților economici au prezentat exemplele de bune practici ale parteneriatului încheiat pentru ancorarea FE în viața reală. Elevii angajați în FE au evidențiat cu mândrie rezultatele obținute în cadrul seminariilor de lucru și cu ocazia evenimentelor speciale la care au participat. Predarea/preluarea FE către elevii claselor a X a, a constituit un moment de maxim angajament pentru dezvoltarea firmelor nou înființate. Toți elevii au promis că vor promova activitatea desfășurată în cadrul “Zilelor Porților Deschise”, odată cu promovarea ofertei educaționale a școlii. CFE1, 2,3 vor continua activitatea, extracurricular, iar rezultatele vor fi monitorizate pe platforma www.roct.ro.

Într-un cadru festiv s-a înceiat un proiect de succes, o nouă reușită a echipei Colegiului Economic “Ion Ghica“, Târgoviște în strânsă colaborare cu Asociația EuroBrăila.

Screen Shot 2015-12-11 at 11.50.26

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

informatie

Această înregistrare a fost postată la decembrie 11, 2015 de în POSDRU/175/2.1/S/149602 - “Învață cu noi să devii antreprenor!”, PROIECTE.
%d blogeri au apreciat asta: