Colegiul Economic "Ion Ghica"

Târgovişte – 470619

Premiul de excelență Institutul European în România pentru CEIGT

Institutul European din România (IER), în parteneriat cu Ambasada Republicii Polone la București, a organizat astazi,  7 decembrie 2016,  conferinţa cu tema „Reforma UE și viitoarea perspectivă multianuală. Noi priorități, noi obiective? Provocări pentru țările din Europa Centrală și de Est”.

La eveniment au  participat reprezentanţi oficiali din România și din alte state membre ale Uniunii Europene, precum şi reputaţi experţi şi analişti specializaţi în domeniul afacerilor europene. 

În cadrul evenimentului a avut loc festivitatea de acordare a Premiilor de Excelenţă IER pentru promovarea spiritului şi valorilor europene, ediţia a VII-a.

În acest an, au fost aduse în atenția publicului interesat de domeniul afacerilor europene școlile și liceele din România cu rezultate deosebite în proiectul ”Școala Europeană” și Direcția Generală Învățământ Preuniversitar din cadrul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, promotorul și coordonatorul acestui proiect.

Una dintre cele (doar) șapte unitati de invatamant din tara premiate pentru  promovarea spiritului şi valorilor europene este Colegiul Economic „Ion Ghica” Târgovişte, desemnat de cinci ori  Scoala Europeana din 2004 pana in prezent, dat exemplu de reprezentantii Administratiei Prezidentiale, ai IER si ai MENCS pentru numeroasele, variatele si valoroasele proiecte europene pe care le-a initiat si derulat! 

screenshot-2016-12-08-09-31-34-png

Colegiul Economic a fost reprezentat de doamna director Ilie Suzana, doamna director adjunct Rădulescu Carmen și, din partea elevilor,  Dumitru Cristian.

Felicitari conducerii si intregii echipe a Colegiului Economic ”Ion Ghica” din Targoviste! Acest premiu este o noua confirmare a muncii si daruirii depuse in aceasta unitate de invatamant!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

informatie

Această înregistrare a fost postată la decembrie 8, 2016 de în Ecouri în presă, Noutăți.
%d blogeri au apreciat asta: