Colegiul Economic "Ion Ghica"

Târgovişte – 470619

Dezbatere demonstrativă – Argo Târgoviște

Colegiul Economic “Ion Ghica” din Târgoviște, alături de Asociația pentru Retorică, Gândire și Oratorie din Ploiești, organizează, în data de 28 septembrie 2017, începând cu ora 15.00, o dezbatere demonstrativă ce are ca scop promovarea dezbaterilor academice în rândul elevilor de liceu.

argo-targoviste1_256

Moțiunea supusă dezbaterii de către debaterii ARGO Târgoviște (Cătă, Denis, Ana Maria, Cristinel) este: Sistemul de notare ar trebui eliminat din școală.

Despre ARGO (Asociația Română de Gândire și Oratorie)

Este o organizație non-profit dedicată educației non formale prin mijlocul dezbaterilor academice. ARGO coordoneaza cluburi de dezbateri în liceele din județul Prahova și, de curând, în județul Dâmbovița, lucrând în diverse proiecte de răspândire a dezbaterilor ca mijloc educațional.

ARGO este asociație regională, membru al Asociației Române pentru Dezbateri Oratorie si Retorică-ARDOR .

ARGO coordoneaza și un club pentru elevii din Târgoviște, cu proveniență principală din Colegiul Economic ”Ion Ghica” și Colegiul Național ”Ienăchiță Văcărescu”.

Debaterii cluburilor ARGO beneficiază de o serie de traininguri specializate, în funcție de nivelul de cunoștințe și de experiență în dezbateri (Freshmen, Sophomores, Seniors și Junior trainers). În afară de activitatea de training și participarea la competiții, membrii cluburilor noastre se ocupă cu organizarea unor serii de evenimente ce au loc anual (PTA, ARGO Open, ARGO Academy, ARGO Premiership, etc.).

Cu o experiență de 19 ani, ARGO este cel mai vechi club de debate cu tradiție neîntreruptă, din România. Printre rezultatele obținute se numără: campioni europeni (2008), campioni mondiali (1995-1998, 2001), vice-campioni mondiali (2010), locul III la campionatul mondial (2012, 2013), campioni internaționali (2013).

POSTER ECONOMIC.png

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

informatie

Această înregistrare a fost postată la septembrie 20, 2017 de în ELEVI, Noutăți.
%d blogeri au apreciat asta: