Colegiul Economic "Ion Ghica"

Târgovişte – 470619

Ca să ai noroc, îndrăznește!

via Ca să ai noroc, îndrăznește!

 

Joi, 29 martie, începînd de la 13.30 puteți să cîntați și/sau să o ascultați pe Ada Milea în amfiteatrul Liceului de arte “Bălașa Doamna” din Târgoviște.

Elevii din proiectul (C)Arte pentru o cetate care merge mai departe au avut noroc și vor primi unul dintre darurile sperate la începutul acestei provocări artistico-civice. Acum peste un an, cînd căutam parteneri în comunitate pentru a porni un proiect de educație civică prin mijloace artistice/culturale, dădeam exemple de artiști care au tratat cu (auto)ironie și curaj problemele timpului lor chiar în actul/genul artistic/cultural pentru care au devenit foarte apreciați (I. Luca Caragiale, Dan Perjovschi, Mihai Stănescu, Constantin Tănase, Devis Grebu, Ada Milea).

Ada Milea este un om fenomenal care ne inspiră în multe demersuri educaționale și care ne-a făcut onoarea și bucuria să accepte foarte firesc rugămintea de a se întîlni cu liceeni din Târgoviște. Ne străduim ca data viitoare să facem o invitație pentru tot grupul cu care prezintă ea spectacole originale (Bobo Burlăcianu, Cristi Rigma, Anca Hanu sau cine i se va mai alătura pînă în acel moment). Deocamdată, îi mulțumim din suflet pentru că ne permite să le transmitem elevilor și colegilor noștri îndemnul la creativitate, libertate, energie și conștiință – în maniera unică a talentului său.

Dacă doriți să revedeți manifestările estetice și etice ale tinerilor artiști-cetățeni de la Liceul de arte, puteți vizita site-ul asoc. Cărți poștale pentru cetățeni cu simțul umorului  (https://ambasadoriiprietenieitargoviste.wordpress.com/galerie-foto/)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

informatie

Această înregistrare a fost postată la martie 29, 2018 de în Activități, Consiliere și orientare în carieră, Documente școală, ELEVI, Noutăți.
%d blogeri au apreciat asta: